LJETO NIJE GOTOVO: / Temperature se opet dižu iznad 30 stupnjeva...

Image
Foto: klyker.com

Unatoč tome što će danas biti uglavnom hladnije za ovo doba godine, ljeto će se još vratiti, piše DHMZ.

23.8.2016.
9:34
klyker.com
VOYO logo

Danas su u unutrašnjosti još moguće padaline, uglavnom u istočnim dijelovima zemlje. Puhat će i umjeren, povremeno i jak, sjeverni i sjeveroistočni vjetar, dok će na Jadranu biti umjerene i jake, podno obalnih planina na udare i olujne bure.

Image
PRAVO PAKLENO LJETO TEK STIŽE: /

U kolovozu nas očekuju temperature do 40°C u hladu!

Image
PRAVO PAKLENO LJETO TEK STIŽE: /

U kolovozu nas očekuju temperature do 40°C u hladu!

Jutarnje će temperature zraka na kopnu biti između 10 i 17 stupnjeva, na moru od 17 do 22 stupnja. Danju će temperatura u kontinentalnim dijelovima biti između 21 i 25 stupnjeva Celzijevih, dok će u istočnoj Slavoniji mjestimice biti malo toplije. Na obali i otocima očekuje se temperatura većinom od 26 do 30 stupnjeva. Temperature mora bit će između 22 i 25 stupnjeva Celzijevih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra će isto biti sunčano i vedro ili pretežno vedro, dok će na krajnjem jugu Dalmacije biti malo oblačno. U cijeloj će zemlji biti razmjerno vjetrovito, na kopnu uz slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu uz umjerenu, podno Velebita još na udare jaku buru, na otvorenom moru umjeren sjeverozapadni vjetar.

Image

Temperature zraka u jutarnjim će se satima kretati između 12 i 17 na kopnu, te od 16 do 24 stupnja na moru. U najtoplijem dijelu dana kopnene predjele očekuje od 22 do 27, a morske između 29 i 33 stupnja. Temperature mora između 22 i 25 stupnjeva Celzijevih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak će se nastaviti razdoblje lijepog ljetnog vremena, sunčanog i vrlo toplog, na Jadranu i vrućeg. U kopnenoj će Hrvatskoj puhati uglavnom slab sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjerena, podno Velebita na udare jaka bura, u Dalmaciji i umjeren sjeverozapadnjak.

Jutarnje temperature zraka na kopnu će se kretati od 11 do 16 stupnjeva, dok se na obali i otocima u jutarnjim satima očekuje između 19 i 25 stupnjeva. U najtoplijem dijelu dana kopnena će Hrvatska imati većinom od 25 do 29, a morska između 29 i 33 stupnja. Temperature mora između 22 i 25 stupnjeva Celzijevih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do kraja tjedna očekuje nas sunčano, čak i vruće vrijeme. Temperature će se diljem zemlje opet penjati iznad 30 stupnjeva, a vrhunac rasta temperatura očekuje se u danima vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo