PITALI SMO VAS / Livaja zbog ponašanja u Rijeci više ne bi smio zaigrati za Hrvatsku? 'Dalićevo je pravo da bira ekipu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/RTL

Skoro polovica (48 posto) vas smatra da bi Hajdukovac trebao biti u prvih 11 reprezentacije. S druge strane, 39 posto vas smatra da Livaja ne bi smio više zaigrati za Hrvatsku

22.8.2023.
11:20
Goran Stanzl/PIXSELL/RTL
VOYO logo

Kao bomba jučer je odjeknula vijest da Zlatko Dalić na popis za rujanske kvalifikacije nije stavio Marka Livaju.

Nije se našao na popisu od 23 igrača, ali ni na pretpozivu. Na našem portalu objavili smo anketu gdje smo vas pitali zaslužuje li Livaja mjesto u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skoro polovica (48 posto) vas smatra da bi Hajdukovac trebao biti u prvih 11 reprezentacije.

Ima onih koji se s tim ne slažu pa tako 39 posto misli da zbog ponašanja u Rijeci, gdje je Livaja izgubio živce i krenuo u raspravu s nekoliko pojedinaca koji su ga na vulgaran način vrijeđali, ne bi smio više nikada zaigrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek je 13 posto onih kojima je svejedno.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

I na našem Facebooku pitali smo vas oko toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno treba biti u prvih 11,jer je vrhunski igrač i zaslužio je to, ali naravno on voli ove huligane i kriminalce Mamićeve pa samo njih stavlja,a ne poštene i najbolje, već samo one podobne, Livaja i Vida su za te svijet izmislili u svakom pogledu", kaže čitateljica Martina o Daliću.

"Mi smo država s najviše potencijalnih trenera reprezentacije", poručila je čitateljica Nives.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Livaja je najbolji igrač HNL-a", piše Božena.

"Izbornik je dobio povjerenje HNL i njegovo je pravo da bira ekipu. A njegovi rezultati pokazuju da radi dobro. A svi koji komentiraju što bi on trebao raditi, sam Bog da nisu treneri", tvrdi čitatelj Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je podsjetimo objasnio razloge zašto Livaju nije pozvao.

"Nakon lipanjskog incidenta na Rujevici i posljedičnog Markovog odlaska iz reprezentacije, smatrao sam da je i zbog reprezentacije i zbog Marka najmudrije poštedjeti ga u ovoj akciji. Poznato je kako smo uvjetno kažnjeni od strane Uefe te bi svaki potencijalni incident mogao rezultirati kaznom da protiv Turske igramo bez gledatelja te smatram da je s obzirom na sve te okolnosti ovo razumna odluka", rekao je pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sam još u lipnju istaknuo, Marku su vrata reprezentacije ostala otvorena. Nakon rujanske akcije razgovarat ću s Markom o njegovom statusu, jer on ima svoje mjesto u reprezentaciji i želimo da se u njoj osjeća ugodno, kao i svaki reprezentativac", naglasio je izbornik Dalić.

U našoj novoj anketi pitamo vas kako podnosite ove ogromne količine komaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašić i Pašalić beskompromisno stali uz Livaju: 'Podržavamo Marka i pričat će se još o tome dva tjedna'

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo