PROLJEĆE U KONAVLIMA /

Likovna kolonija Konavoski koluri: Druženje s umjetnicima uz posebnu slasticu

Image

Organizacijom likovne kolonije „Konavoski koluri“ završena je ovogodišnja manifestacija „Proljeće u Konavlima“. Jučer je u prostoru samostana sv. Vlaha u Pridvorju organizirana druga likovna kolonija Konavoski koluri.

2.5.2016.
10:41
VOYO logo

Ovogodišnja kolonija je bila tematska povodom godine sv. Vlaha. Brojni umjetnici koji su jučer posjetili Konavle tokom jutarnjih sati stvarali su svoja djela u jedinstvenom prostoru samostanskog klaustra te je svatko  na svoj način obradio zadanu temu. Rezultat ovogodišnje kolonije je više od trideset umjetničkih djela koja će javnosti biti predstavljena na istom mjestu povodom ovogodišnje proslave sv. Antuna. Umjetnici su, dakako, imali priliku doživjeti i konavosku agroturističku ponudu i dobro se zabaviti.

Popodnevni program je bio prilagođen vremenskim prilikama pa su aktivnosti u prirodi morale biti otkazane, ali su se svi oni koji su došli u samostanski kompleks imali priliku družiti s umjetnicima i počastiti palaćinkama konavoski koluri koje su za ovu prigodu bile posebno pripremane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Dubrovačkidnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo