optužbe za fizički napad / Lidija Bačić mogla bi završiti i iza rešetaka, žena koja tvrdi da ju je napala: 'Bojim se...'

Policija ju tereti za naročito drsko ponašanje za što je, osim novčane, moguće izreći i zatvorsku kaznu

21.5.2019.
19:13
VOYO logo

Ako joj se dokaže krivnja, pjevačica Lidija Bačić mogla bi završiti i iza rešetaka! Riječ je o slučaju koji se danima ne stišava. Pjevačicu su dvije žene optužile za fizički napad te za udaranje 7 kilograma teškog psića nogom. 

Policija ju tereti za naročito drsko ponašanje za što je, osim novčane, moguće izreći i zatvorsku kaznu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona se ne boji ni reći, a ako je vjerovati optužbama, ni udariti ako joj nešto smeta. Policija Lidiju Bačić tereti za naročito nasilno ponašanje. Žena koja tvrdi da ju je Lidija napala i dalje je u šoku. 

"Nije mi baš ugodno izaći vani, malo se bojim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čega se bojite? 

"Bojim se da sve to skupa nije spojeno sa nekim krugovima koji bi se, eto, možda mogli možda meni osvetiti", tvrdi žena koja tvrdi da ju je Lidija Bačić napala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljedice su se već dogodile"

Hoće li ovo ugroziti karijeru popularne pjevačice? Jedna od odličnih poznavatelja domaće scene, koja je radila s najvećim imenima domaće glazbe, tvrdi:

"Nema tu: bit će velikih posljedica. Posljedice su se već dogodile", jasno će Gordana Bosak, glazbena producentica i menadžerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutnja i negiranje događaja najgore je što su Lidija Bačić i njezin tim mogli napraviti. 

"Prvo što bih odmah ili u toku dana riješila taj slučaj na način da se ispričam i nastojala bih to potpuno primiriti i ne dozvoliti da ovo uhvati ovakve razmjere. Ja neću suditi nikoga pa tako ni nju. Ja ne znam što se njoj događalo u glavi kad je ona to sve radila. S druge strane, žao mi je ljudi ako su pretrpjeli tu fizičku i psihičku bol", kaže Bosak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženi koja tvrdi da je napadnuta javna isprika, kaže, puno bi značila, ali i njezin desetogodišnji pas Roki je ozlijeđen i oima svoja prava. To potpuno razumije Lidijin kolega Ibrica Jusić.

"Nešto grozno, nedopustivo, pitanje i dobrog odgoja. Ne dao Bog da mog psa tako udari ja mislim da bi najmanje mjesec dana bila u longetama obadvije noge", kaže Jusić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj osuđuju i Prijatelji životinja. Poznati bi trebali, kažu iskoristiti to što su javne osobe da šire dobre, pozitivne poruke. 

Da nije nezgodna morat će dokazati na sudu

"Ovo je jednostavno potpuna suprotnost. Znači, jedno direktno nasilje prema životinjama koje se ne može tolerirat i koje je na sramotu te osobe, ali i čitavog društva", tvrdi Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Itekako njima udari slava. Postoje ti neki određeni momenti u kojima sve to tako lijepo krene i onda im krenu i te neke ljubavi i krenu im neki hitovi. Poklapaju se neke savršene stvari. To su onako neke uzlazne putanje koje su munjevite, ali pad je gadan", kaže Gordana Bosak, glazbena producentica i menadžerica.

Lidija Bačić ne treba dokazivati da je zgodna, ali da nije nezgodna morat će dokazati na sudu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo