među stradalima nema hrvata / Let Croatia Airlinesa na liniji Zagreb-Bruxelles preusmjeren na Amsterdam, gdje je i sletio!

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

MVEP zasad nema podatke da među stradalima ima hrvatskih državljana. Let Croatia Airlinesa na liniji Zagreb-Bruxelles, koji je poletio u utorak ujutro iz Zagreba u 6.24 sati, preusmjeren je za Amsterdam gdje je i sletio

22.3.2016.
11:06
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

MVEP zasad nema podatke da među stradalima ima hrvatskih državljana. Let Croatia Airlinesa na liniji Zagreb-Bruxelles, koji je poletio u utorak ujutro iz Zagreba u 6.24 sati, preusmjeren je za Amsterdam gdje je i sletio, doznaje se u hrvatskom ministarstvu vanjskih i europskih poslova.

Image
Foto: Screenshot (Twitter)

Dvije eksplozije potresle su u utorak ujutro zračnu luku u Bruxellesu, a nakon toga u metrou. Službeno je potvrđeno da se radi o terorističkom napadu u kojem je zasada zabilježeno više od 20 mrtvih i 35 ozlijeđenih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razina uzbune na cijelom teritoriju Belgije podignuta je na najveću moguću razinu. Javni prijevoz u Bruxllesu je obustavljen. Upostavljen je centar za pozive, građani mogu dobiti informacije na broj 1771. Mobilna telefonija je u prekidu. Mediji javljaju da se radi o terorističkim napadima.

Do eksplozija je došlo nekoliko dana pošto je u Bruxellesu uhićen Salah Abdelsalam, glavni osumnjičenik za napade u Parizu 13. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo