OTKRILA RAZLOG /

Lana Pavić više nije potpredsjednica stranke Centar: 'U dogovoru s Puljkom dala sam ostavku'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pavić je u fokus javnosti dospjela kada je restoran Noštromo bez natječaja dobio prostor u splitskoj Peškariji, a upravo je njena tvrtka surađivala s vlasnikom Noštroma, Zlatkom Marinovićem

7.7.2024.
21:18
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Lana Pavić više nije potpredsjednica stranke Centar, potvrdila je za Dalmatinski portal.

"U dogovoru s Puljkom i predsjedništvom stranke dala sam ostavku na mjesto potpredsjednice Centra jer se vraćam svom uobičajenom medijskom poslu koji je nespojiv s pozicijom politički izložene osobe. Odluka je donesena nakon izbora, sada smo je samo formalizirali", rekla je Pavić za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lana Pavić je Splićanka koja živi u Zagrebu, a više od dvadeset godina bavila se televizijskim novinarstvom te je uređivala brojne televizijske emisije turističkih i lifestyle formata. Sa suprugom Markom Kožulom vlasnica je 'Male produkcije', tvrtke za medijsku produkciju i marketing.

Image
ZAOKRET U KARIJERI /

Novinarka Lana Pavić odlazi s HRT-a, oprostila se emotivnom objavom: 'Svaki rastanak je težak...'

Image
ZAOKRET U KARIJERI /

Novinarka Lana Pavić odlazi s HRT-a, oprostila se emotivnom objavom: 'Svaki rastanak je težak...'

Pavić je u fokus javnosti dospjela kada je restoran Noštromo bez natječaja dobio prostor u splitskoj Peškariji, a upravo je njena tvrtka surađivala s vlasnikom Noštroma, Zlatkom Marinovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz posao u medijima, Lana Pavić je radila i na znanstvenom polju, na Sveučilištu u Zagrebu završila je diplomski i postdiplomski studij politologije te stekla titulu doktorice znanosti. U svom akademskom radu bavi se normativnom političkom teorijom i etikom diskursa, a posebno je posvećena transepohalnom razumijevanju migracija i azila. Objavila je više akademskih radova u međunarodnim publikacijama te je autorica knjige 'Načelo hospitaliteta i problem europskog kozmopolitizma'.

Na parlamentarnim izborima u I. izbornoj jedinici bila je 12. na listi i osvojila 489 preferencijalnih glasova. Pavić je inače rođakinja Marijane Puljak.

POGLEDAJTE VIDEO: Lana Pavić oštro o Plenkoviću: 'Isključio je struju i svjetlo iz naših institucija'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo