KUŠČEVIĆ SNIMLJEN KAKO LJEŠKARI NA RUSTIKALNOM IMANJU NA BRAČU: / Kaže da nije njegovo. Ali zanimljivo je čije je zapravo

Image
Foto: Pixsell

Zanimljiva je činjenica da je tek dvije godine prije nego što je kupio zemljište u lijepoj uvali i tamo izgradio dva objekta šogor kupio POS-ov stan.

22.5.2019.
17:19
Pixsell
VOYO logo

Prije nekoliko dana Index je objavio fotografije i snimke ministra uprave Lovre Kuščevića (HDZ) u skrivenoj oazi u Grškoj na Braču. Novinari su u uvali snimili dva objekta s pristupom do mora, čija je gradnja započela dok je Kuščević bio načelnik te općine, a nastavljeni su i nakon što je postao ministar u Plenkovićevoj Vladi.

'Nisam vlasnik'

Radi se o jedinoj čestici na kojoj je dozvoljena gradnja gospodarskog objekta. Kuščević često koristi objekte, no tvrdi kako nije njihov vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji formalni i neformalni vlasnik. Vlasnik je onaj tko je upisan u zemljišnim knjigama kao vlasnik. Ja stvarno ne znam tko je upisan u knjige. Svakakve gluposti možete pročitati na portalima", rekao je ministar koji je Indexu tvrdio da ne zna što je objekt u uvali, no malo kasnije dodao kako tamo radi i boravi te posjećuje svoju rodbinu i prijatelje.

Šogor kojem je pomogao dići kredit je vlasnik

Kao vlasnik je upisan šogor ministra Kuščevića. Zanimljiva je činjenica da je tek dvije godine prije nego što je kupio zemljište u lijepoj uvali i tamo izgradio dva objekta šogor kupio POS-ov stan. Za njega nije imao dovoljno novca pa je podigao kredit od 27 tisuća eura koji nije mogao podići bez sudužnika, a ta osobe bio je upravo ministar Kušćević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo