HRVATSKA PREMIJERA / Kultna priča o agentu Bourneu u subotu na RTL-u!

Po prvi puta na hrvatskim televizijskim ekranima u subotu od 20 sati gledamo treću u nizu priča o agentu Bourneu. Glavnu ulogu igra Matt Damon, a u ostalima su ponajbolji britanski glumici nove generacij. Ne propustite!

19.4.2013.
10:13
VOYO logo

Po prvi puta na hrvatskim televizijskim ekranima u subotu od 20 sati gledamo treću u nizu priča o agentu Bourneu, koji je kao u “Bourneovoj nadmoći” pao u ruke umješnom Paulu Greengrassu ("Bloody Sunday", "United 93" "Green zone"), jednom od najrespektabilnijih redatelja današnjice.

Tony Gilroy, Scott Z. Burns i George Nofli zaslužni su za majstorski napisan scenarij prema romanu Roberta Ludluma. Odlični dijalozi, motivacija i karakterizacija likova ukomponirani su u inteligentni akcijski triler i savršeno zaokružuju trilogiju o Bourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ovoga puta Bourne će se naći u neprilici kada Simon Ross (Paddy Considine), istraživački novinar iz Londona, objavi u svojoj kolumni priču o tajnoj operaciji Blackbriar, koja je nastupila nakon projekta Tradstone.

Time Bournea ponovno upetljava u slučaj iz njegove prošlosti. Bourne dogovara sastanak s Rossom, na kojem odmah primjećuje da ih se promatra. Reporterove informacije uzburkavaju novi val sjećanja kod Bournea, koji se zbog toga opet nađe na meti Kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Glavnu ulogu ponavlja Matt Damon, dok su se u ostalim ulogama našli jedan od najboljih britanskih glumaca nove generacije - Paddy Considine i starije generacije - Albert Finney, te druga velika imena poput Davida Strathairna, Julije Stiles i Scotta Glena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo