Otprije poznat policiji / Krvavi obračun u Slatini: u napadu nožem šestero ozlijeđenih, priveden 17-godišnjak, mještani prosvjeduju

Nakon što je napadač priveden u policijsku postaju, pred postajom se okupilo 50-ak građana koji su izrazili svoje nezadovoljstvo radom policije

24.9.2017.
18:47
VOYO logo

Šest je osoba ozlijeđeno u obračunu noževima sinoć u Slatini. Policija sumnja da se radi o sukobu dvije zavađene grupe, koji je kulminirao sinoć kad je više muškaraca izbodeno od strane maloljetnog napadača. Priveden je 17-godišnjak, a mještani su prosvjedovali pred policijom.

Maloljetni mladić je nešto iza 1.30 sati iza ponoći ušao kafić naoružan dvama noževima i krenuo u napad na goste, mahom Hrvate doseljenike s Kosova. Vrlo brzo ujutro je i uhićen, nakon čega je priveden u zgradu policijske uprave u Slatini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest osoba koje je ozlijedio odmah su obrađene u hitnoj pomoći u Slatini, od toga je njih petero zadobilo lakše fizičke ozljede, a šesta osoba zadobila je teže ozljede te je odmah prevezen odmah u virovitičku bolnicu gdje je operiran i nalazi se izvan životne opasnosti.

Nakon što je napadač priveden u policijsku postaju, pred postajom se okupilo 50-ak građana koji su izrazili svoje nezadovoljstvo radom policije i tvrdili su kako je napadač otprije poznat policije po svom delikventskom ponašanju te da ih nije iznenadilo što se to dogodilo, ali da su zahtijevali bržu i jaču reakciju policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mještani kažu kako im ovaj napad nije iznenađenje jer je ovakvih sukoba koji su uključivali istog počinitelja bilo još i prije. Gradonačelnik Slatine također je potvrdio kako je počinitelj otprije poznat policiji i on je kako je rekao "dugogodišnji problem grada Slatine". Bacio je suzavac u školu i imao je brojne prijave, čak je bio i u popravnom domu, ali institucije su ga pustile, pretpostavlja se zato što su sudovi čekali da napuni 18 godina u studenom da bi ga mogli tretirati kao punoljetnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike