Prepirci nikad kraja / Kotromanović nije ostao dužan: 'Dragi Vaso, hvala ti na javljanju. Tvoje izjave su posljedice nedostatka rada u Saboru'

Image
Foto: Josip Kopi/PIXSELL

Obračun objavama na društvenoj mreži Facebook, između bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, ne prestaje

25.7.2017.
7:38
Josip Kopi/PIXSELL
VOYO logo

Najprije je Kotromanović komentirao odluku o ostanku u Vladi ministra obrane Damira Krstičevića, osvrnuvši se i na djelovanje sustava prilikom strahovitih požara na dalmatinskom području prošli tjedan.

Na to se zatim nadovezuje Brkić, koji izjavljuje da "kompleksi znaju biti jako problematični, ali ih se može relativno uspješno liječiti uz radnu terapiju", spominjujući pritom ljubomoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>> Kotromanović: 'Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza, ministar uvrijeđena frajla ostaje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Brkićev odgovor Kotromanoviću: 'Kompleksi se uspješno liječe radnom terapijom'

Bivši ministar obrane nije ostao dužan, već je novom objavom na društvenoj mreži odgovorio Brkiću. "Dragi Vaso hvala ti na javljanju i tvojim vrijednim komentarima", započeo je objavu Kotromanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam ljubomoran na taj vaš sustav domovinske sigurnosti jer ste lijepo prikazali kako funkcionira u praksi", napisao je Kotromanović. Također, bivši ministar obrane istaknuo je kako je proračun MORH-a bio veći 2015. nego danas, što je također jedna od točki prepirke s Brkićem.

"Čudi me da si iznio niz netočnih činjenica, ali očito je to posljedica nedostataka rada u Saboru i tvog dvomjesečnog godišnjeg odmora. Slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti", završava Kotromanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cjelokupnu objavu Ante Kotromanovića možete pročitati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike