Kosor traži posao, na upite odgovara na engleskom

12.9.2011.
15:52
VOYO logo

"Bivša predsjednica Vlade Republike Corruptia, nezaposlena od 5. 12. 2011. tražim novu državu da je upropastim. Kvalifikacija i stručnosti nemam, ali ambiciju imam. Tečno govorim više jezika, a engleski najbolje. Molim da mi se država pokloni jer nisam u stanju pobijediti na izborima. Ako može oko 1. 7. jer mi je tada rođendan. Zainteresirane molim da me kontaktiraju na adresu: Alisa u zemlji čudesa, Trg sv. Marka 2, Republic of Corruptia. (Na ozbiljne upite odgovaram na engleskom)

P.S. Iznimno sam sposobna smanjiti broj radnih mjesta za 145.000, ostvariti pad BDP-a na 0,5%, zatvoriti svu proizvodnju, povećati vam uvoz 900%, stvoriti nelikvidnost i lanac neplaćanja, zadužiti vas za generacije koje tek dolaze i pretvoriti vas u banana republiku u samo dvije godine!", glasi tekst plakata koji je osvanuo na Zavodima za zapošljavanje u Zagrebu i Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivisti su priopćenjem poručili da je ova akcija ponovo usmjerena "prema samoj glavi hobotnice jer se mi ne bavimo krakovima".

Riba smrdi od glave

"Ponovo ukazujemo kako riba smrdi od glave i samo 'obezglavljivanjem' ove hobotnice može se doći do rješenja. Jadranka Kosor i HDZ su oduvijek bili dio problema, a ne rješenja. Negiranje stvarnosti od strane Jace samo pogoršava problem jer svaki dan broj nezaposlenih raste, nelikvidnost raste i ova zemlja tone sve dublje. Nakon što su gotovo svi relevantni politički čimbenici i ekonomski stručnjaci dali svoje mišljenje i izvrgli ruglu Jacine fatamorgane oko izlaska iz krize, mi pozivamo i medicinske stručnjake da kažu svoje mišljenje o predsjednici Vlade, jer je vrlo opasno da osoba koja je u sukobu sa stvarnošću ili koja patološki negira stvarnost sjedi na čelu ove nesposobne Vlade", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivisti zato pozivaju sugrađane da na predstojećim izborima daju glas onima "za koje mislite da mogu povesti ovu zemlju na put izlaska iz ovog neodrživog stanja".

"Pokažite kako je neprihvatljivo da vam glavna korisnica HDZ-ovog crnog fonda izvučenog iz vašeg džepa prodaje priče o borbi protiv korupcije! A mi ćemo, kao i do sada, svojim djelovanjem doprinositi raskrinkavanju političara i stranaka i djelovati na podizanju društvene svijesti kako su promjene moguće. I imamo poruku za sve one koji misle kako ćemo odustati: Nema predaje!", zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106280784006 arti-201105090048006 arti-201107140710006 arti-201107130476006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo