PALMA POSJETIO BANDIĆA / Kosor napao branitelje: 'Gdje ste se sakrili, zar niti jedne riječi o Arkanovu prijatelju?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kosor se pita gdje su sad silne konferencije za medije

3.11.2018.
15:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor putem Facebooka napao je vođe braniteljskih udruga jer nisu reagirale na dolazak Dragana Markovića Palme zagrebačkom gradonačelniku.

"GDJE STE SE JUČER SKRILI VOĐE BRANITELJSKIH UDRUGA?
Zar niti jedne riječi o najboljem Arkanovom prijatelju i političkom partneru? Zar su vam toliko dragi novci iz zagrebačkog proračuna? Zar vam je toliko od koristi Bandić koji se skrivao po zagrebačkim tunelima za vrijeme Domovinskog rata? Gdje su sad vaše press konferencije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sram me je danas.. Ne radi Palme i Bandića jer oni su za mene isto..Već radi nas moji suborci. Radi svih onih tisuća poginulih ali i živih", napisao je Kosor.

Podsjetimo, Milan Bandić je u petak ugostio bivšeg gradonačelnika Jagodine te aktualnog predsjednika Skupštine Jagodine, grada iz središnje Srbije. Riječ je o kontroverznom poduzetniku i stranačkom drugu ratnog zločinca Arkana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palma je nahvalio zagrebačkog gradonačelnika i kazao kako je Bandiću predložio da u Jagodinu iduće godine pošalje pet studenata koji bi tamo studirali besplatno, ne bi li mladi vidjeli da je budućnost u suradnji.

"Želimo napraviti odnose kao u staroj Jugoslaviji, da ti mladi vide da je budućnsot suradnja, da više nitko ne treba poginuti za svoju državu, treba živjeti za državu. Bandić i ja nismo političari nego državnici. Političari svađaju naorod, mi želimo stvarati uvjete da se surađuje", kazao je Palma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo