MOŽDA IPAK NEKU SITNICU / Kosor nahvalila samu sebe

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas u Vukovaru kako ne bi ništa posebno mijenjala u protekle dvije godine mandata od kada je na čelu Vlade i HDZ-a.

12.11.2011.
15:44
VOYO logo

"Ne bih ništa posebno mijenjala. Možda neku sitnicu. Odluku o kriznom porezu smo morali donijeti, kao i mnoge druge odluke", rekla je Kosor odgovarajući na pitanje novinara bi li promijenila neku dosadašnju odluku u protekle dvije godine mandata.

Podsjetila je kako je na mjesto premijerke došla u posebno teškim uvjetima te je istovremeno morala preuzeti vođenje i stranke i Vlade, pri čemu je, kako je rekla, taj postao nastojala raditi čestito i odgovorno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara vraćaju li se u Belom Manastiru članske iskaznice HDZ-a, Kosor je kazala kako to nije istina već naprotiv, da je danas u tome gradu članske iskaznice HDZ-a primilo dvadeset novih članova.

Novinare je zanimalo i treba li varaždinski gradonačelnik Goran Habuš, nakon što je skrivio prometnu nesreću, podnijeti ostavku. Kosor je kazala kako je "to nešto slično kao što se dogodilo sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će u njegovoj stranci o tome razgovarati, u HNS-u ima dosta takvih primjera. Vjerujem da će to pitanje otvoriti i donijeti prave odluke važne za građanke i građane Varaždina", poručila je Kosor.

Također je izjavila kako HDZ nije pregovarao s Milanom Bandićem oko moguće izborne koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo