KONFERENCIJA ZA NOVINARE / Kosor kreira izborne liste i koalicije!

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor sazvala je konferenciju za novinare u središnjici stranke. Ranije se tamo sastalo stranačko vodstvo kako bi kreirali izborne liste, ali i dogovorili koalicije.

13.11.2011.
12:46
VOYO logo

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor održat će konferenciju za novinare u 12,45 sati u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma 4, izvijestio je HDZ.

U HDZ-ovoj središnjici u tijeku je sastanak najvišeg stranačkog vodstva na kojem se, prema neslužbenim informacijama, kreiraju izborne liste i dogovaraju koalicije.

U HDZ je tijekom prijepodneva pristigla i predsjednica Demokratskog centra Vesna Škare Ožbolt, a iz stranačke središnjice izašli su Miroslav Tuđman, Zdravko Tomac i Ivan Aralica.

Miroslav Tuđman je kratko novinarima izjavio da su razgovarali o sadašnjoj i budućoj situaciji u Hrvatskoj.

Upitan hoće li dati javnu potporu HDZ-u Miroslav Tuđman je odgovorio da će poduprijeti onaj program HDZ-a koji ide za tim da se Hrvatska razvije u stabilnu zemlju sa solidnim gospodarskim i nacionalnim programom kako u odnosu na europske integracije tako i prema unutarnjoj stabilnosti.

Na upit je li mu ponuđeno da bude na HDZ-ovoj izbornoj listi Miroslav Tuđman je rekao da ne, te da će HDZ o izborima i izbornim listama tek odlučivati.

Zdravko Tomac je rekao da je razgovor bio otvoren i jasan i da su vrlo zadovoljni s onim što su čuli - da se HDZ vraća državotvornoj i suverenoj politici i Franji Tuđmanu. "Takvoj smo politici davali i davat ćemo podršku", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo