Hervisovi dani sporta / Košarkaški turnir u Westgateu

Image
Foto: PR fotografije

U sklopu već tradicionalnih Hervisovih dana sporta, Westgate Shopping City je za sve posjetitelje po prvi put pripremio košarkaški turnir. Vikend 3. i 4. listopada bio je rezerviran za druženje, sport i dobru zabavu. Timovi su odigrali odlične utakmice, a za prva tri najbolja košarkaša tima Hervis je pripremio nagrade ukupne vrijednosti 8.500 kuna.

6.10.2015.
14:29
PR fotografije
VOYO logo

Košarkaški turnir organiziran je prema knock-out sustavu prema kojem se poražene ekipe eliminiraju iz turnira. Najuspješniji timovi plasirani na prva tri mjesta osvojili su atraktivne poklon bonove Hervisa ukupne vrijednosti 8.500 kuna.

Image
Foto: PR fotografije

Hervisovi dani sporta uvijek su odlična prilika za druženje, a dokaz tome je i sportski duh koji je, uz odličnu atmosferu i natjecateljsko navijanje, prevladavao tijekom cijelog košarkaškog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim raznolikog i zanimljivog zabavnog programa, Westgate nudi i najveću shopping ponudu u Hrvatskoj gdje ćete zasigurno pronaći nešto za svaku priliku. Stoga, iskoristite vrijeme i posjetite jednu od čak 240 trgovina gdje vas očekuje niz pogodnosti u trgovinama renomiranih brendova i ugostiteljskim objektima poznatim po bogatoj gastronomskoj ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo