UPOZORENJE VOZAČIMA / Kolnici mokri i skliski, ponegdje ima i magle. Zbog prometne nesreće na naplati Zaprešić, vozi se usporeno

Image
Foto: HAK

HAK jutros izvještava da su ponegdje mogući i odroni, a na više mjesta vrijedi posebna regulacija prometa zbog zone radova ili zbog zimskih uvjeta na cesti

17.1.2024.
7:19
HAK
VOYO logo

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni, izvještava jutros HAK.

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj na naplati Zaprešić u smjeru Maclja vozi se usporeno uz regulaciju policije i ophodarske službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas od 8 do 16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na predjelu Ruskamen kod Omiša vozit će se naizmjeničnim propuštanjem vozila uz semafore.
Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama (te ostala vozila bez zimske opreme) na cestama u Lici: DC42 u mjestu Poljanak; DC429 Selište Drežničko-Prijeboj: na svim županijskim i lokalnim cestama na području Donjeg Lapca i Korenice.

Usporeno se vozi u zonama radova: na zagrebačkoj obilaznici (A3) u zoni odmorišta Zagreb (Plitvice) u oba smjera vozi se po dva sužena prometna traka, uz ograničenje brzine od 80 km/h; na DC1 u Tušiloviću i brzoj cesti Solin-Klis; na državnoj cesti DC3 kod Gornjeg Mrzlog Polja; na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Turnja i na dionici Omiš-Dupci (do 08. veljače); na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na vijaduktu Sava-Odra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog izvanrednog događaja (oštećenje mosta) dionica državne ceste (DC2) most Ilok-Bačka Palanka zatvorena je za vozila teža od 3,5 t.

POGLEDAJTE VIDEO Je li djevojčica (12) jurila 170 km/h po Zagrebu i bježala od policije? 'Zvuči nevjerojatno, ali moguće je'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo