ZAVRŠETAK 2. SEZONE DEXTERA / 'Koljač iz zaljeva stigao do kraja puta

Druga sezona "Dextera" uskoro se bliži kraju! Dexteru za vratom puše neumorni kolega koji zna njegovu prošlost, ali i njegova nova prijateljica Lila koja je tek sad doznala njegovu mračnu tajnu…

21.11.2011.
16:00
VOYO logo

Lila Tournay pukim slučajem pronalazi zatočenog narednik Jamesa Doakesa u Dexterovom domu. Iako joj Doaks otkrije da je Dexter zapravo najtraženiji serijski ubojica poznat kao "Koljač iz zaljeva", Lila ga ipak ostavi zaključanog.

Smatrajući da je u Dexteru napokon pronašla srodnu dušu, neizlječiva piromanka Lila zapali cijeli stan zajedno sa zatvorenikom. Slijedećeg jutra policija obavijesti specijalnog agenta FBI-ja Franka Lundyja da su pronašli Doaksovo mrtvo tijelo u Evergladesu, a kako bi zatvorili slučaj "Koljača iz zaljeva", Lundy osumnjiči pokojnog narednika za sva Dexterova ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Dexter zajedno s Ritom slavi pobjedu jer ga Doaks nije uspio inkriminirati, poručnica Maria LaGuerta uvjerena je da je njezin bivši partner nije 'Koljač' i da je ubijen, ali nema dovoljno materijala da to dokaže. No, ako ste slučajno pomislili da će Dexter doživotno biti zahvalan Lili što ga je izvukla od sigurne smrti, gadno ste se prevarili!

Posljednja epizoda druge sezone donosi nezamisliv zaplet koji će svakog Dexteroljupca ostaviti bez daha! Gdje će završiti Lundy, Debra i ostali policajci, te što  će točno dogoditi s ljubavnim trokutom Dexter-Lila-Rita, gledatelji će moći doznati već u petak, 25. studenog u 22.00 sati na RTL2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo