borba za zagreb /

Klisović nije ostao dužan premijeru: 'Bizarno je da je kandidirao čovjeka koji je digao ruku za promašene proračune'

Image
Foto: Pixsell

SDP-ov kandidat u utrci za mjesto zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović, na Facebooku je odgovorio na premijerovu opasku

1.3.2021.
21:23
Pixsell
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a dao je izjavu u kojoj je potvrdio da je Darko Filipović i dalje HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba. 

''Naš kandidat je Davor Filipović koji je sjajan čovjek i koji je pokazao kroz prošle četiri godine da je agilan zastupnik u Skupštini, da zna sve ključne teme Zagreba za razliku od drugih kandidata. Imate kandidate koji su u stanju reći da nisu ni poznavale gradonačelnika koji je iz SDP-a, koji je to bio 20 godina. To je rekao g. Klisović. Moram priznati da mi je to jako bizarno da se kandidira za gradonačelnika netko tko ne poznaje dojučerašnjeg gradonačelnika koji je bio na vlasti 20 godina, znači da nije baš imao previše veze s gradskim temama'', izjavio je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
komentirao i popuštanje mjera /

Plenković o 'nebulozama' o promjeni kandidata: 'Meni je jako bizarno da se kandidira netko tko ne poznaje gradonačelnika'

Image
komentirao i popuštanje mjera /

Plenković o 'nebulozama' o promjeni kandidata: 'Meni je jako bizarno da se kandidira netko tko ne poznaje gradonačelnika'

SDP-ov kandidat u utrci za mjesto zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović, na Facebooku je odgovorio na premijerovu opasku. I nije mu ostao dužan. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države - što od njega očekuju građani! 
Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!
A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?
Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba'', izjavio je Klisović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo