Kerumova sestra: Moje je da radim što Željko kaže

11.11.2011.
18:35
VOYO logo

"Nisam o tome razmišljala. Moje je da radim ono što Željko kaže. Na koaliciju s HDZ-om smo se odlučili jer mi dišemo hrvatski i u ovom smo se trenutku osjetili pozvani da pripomognemo da Hrvatsku vode one stranke koje štite interes hrvatske države i hrvatskog naroda. Mi smo sada prepoznali tko bi to bio i s njima smo odlučili udružiti snage", objasnila je Nevenka Bečić.

Također, iskazala je oduševljenje izbornim programom HDZ-a pa ponudila svoju pomoć. "Ovo je izvrstan program i to će biti odličan spoj s našim iskustvom. Ja imam 34. godine radnog staža u privredi", dometnula je Kerumova sestra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum se uzda u božju pomoć

Splitski gradonačelnik Željko Kerum je pak kazao kako je siguran da će im u misiji spašavanja Hrvatske pomoći Bog, a osvrnuo se i na reakcije koje su o sklopljenoj koaliciji objavljene u medijima, prenosi DalmacijaNews.

"Nakon dogovora toliko su se uskovitlali protivnici da je 40 posto sadržaja u medijima samo o tome kako, zašto, di i kud smo koalirali. Ali, koji su to likovi koje oni pitaju za mišljenje, poput popa Grubišića, a ja ne znam odakle on financira te svoje jumbo plakate. Toliko im smeta što smo se dogovorili da vam ja kažem da budemo pametni i da ne nasjedamo na njihove priče o svađama i prepirkama koje oni namjerno plasiraju", poručio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Kerum je napao agencije koje rade ankete i "ne dozvoljavaju ljudima da biraju nego ih oni usmjeravaju za koga će glasati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo