Kerum nasrnuo na čovjeka, mislio da skriva bombu?

Splitski gradonačelnik Željko Kerum opet je privukao pažnju medija: navodno se zamalo potukao s jednim čovjekom u trgovačkom centru Joker.

9.8.2012.
11:42
VOYO logo

"Kerum mi je prijetio, psovao i fizički nasrnuo na mene u kafiću u prizemlju svog Skya. Njegovi su ga zaštitari spriječili da me udari, a mene su izbacili", kazao je u četvrtak na konferenciji za medije Orel Ante Jukić Bračulj, koji je sazvao konferenciju pred Kerumovim Jokerom kako bi novinarima ispričao o incidentu koji se dogodio u srijedu oko 14 sati.

Bračulj je ispričao da je ušao u Joker kako bi popio kavu i zatražio leda za ribu koju je nosio u kanti. Riba je bila namijenjena za njegovih 18 mačaka u Dicmu. Kantu je odložio pokraj stola i krenuo do šanka naručiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam pored Keruma, a on je dobacio zaštitaru da provjeri što je u kanti, da nije možda bomba. Ja sam rekao: 'To je moja kanta!' na što je on poludio. Sasuo je lavinu psovki, vikao mi da sam udbaš i đubre koje treba likvidirati", naveo je Bračulj. Kerumu je potom odgovorio: "I ja tebi vraćam istom mjerom!", na što je Kerum navodno pokušao na njega fizički nasrnuti, prenosi Večernji list.

"Volio bih da me udario, neka narod vidi kakva je njegova bijedna sirova snaga. Međutim, smirili su ga zaštitari kojima je naredio da me otjeraju i oni su me pod ruku izveli van", kazao je Bračulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo