SABORSKA ZASTUPNICA / Karolina Vidović Krišto prijavila Šeksa DORH-u zbog prijetnji: 'Rekao mi je da je on mnoge osobno ušutkao i ubio'

Image
Foto: N. Ćutuk/Pixsell/RTL

Sve se dogodilo u srijedu u zagrebačkom restoranu tijekom poslijepodneva. Karolina Vidović Krišto tvrdi da je razgovor završila tako što mu je rekla da ju 'napastuje i prijeti'

7.12.2023.
8:35
N. Ćutuk/Pixsell/RTL
VOYO logo

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto tvrdi da joj je prijetio Vladimir Šeks i da zato podnosi DORH-u kaznenu prijavu protiv njega. Šeks je trenutno pročelnik Savjetodavnog vijeća HDZ-a.

Šefica stranke "Odlučnost i pravednost" u prijavi navodi da joj je Šeks jučer tijekom poslijepodnevnih sati prišao u zagrebačkom restoranu Purger, unio joj se u facu, vrijeđao je i prijetio joj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz osobne uvrede, rekao mi je da je on 'mnoge osobno ušutkao i ubio'. Na moje pitanje je li se time hvali, odgovorio je da je 'ponosan na njih'. Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana.

Image
ZBOG RATNIH ZLOČINA /

Godinama ga ima 'na zubu', a sad otišao i korak dalje: Branimir Glavaš prijetio smrću Vladimiru Šeksu?

Image
ZBOG RATNIH ZLOČINA /

Godinama ga ima 'na zubu', a sad otišao i korak dalje: Branimir Glavaš prijetio smrću Vladimiru Šeksu?

"Osobno nemam nikakvog straha, ali vas upozoravam da ste dužni postupiti protiv nasilja i prijetnji vladajućih moćnika jer Vladimir Šeks je savjetnik predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića, dakle osoba u najužem krugu političke moći te se njegove prijetnje moraju ozbiljno uzimati u obzir. Potpuno je jasno da moja borba za pravednu, uređenu i europsku Hrvatsku nailazi na strah struktura kojima pripada Vladimir Šeks, što potvrđuje i opisana agresivnost te konkretne prijetnje nasiljem, a koju tijela državne vlasti moraju spriječiti", napisala je Vidović Krišto u kaznenoj prijavi DORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić, kojeg Vidović Krišto spominje kao svjedoka događaja, HDZ-ov je zastupnik i pomoćnik glavnog tajnika stranke.

Svoju prijavu DORH-u objavila je na svom Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Do Beograda ga vozio odvjetnik, pješice htio do Istanbula: Vanjin ubojica prije bijega dobio informacije od policije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo