KARLOVČANI BIJESNI NA ORGANIZATORE DANA PIVA: /

'Ovo nije manifestacija, ovo je privatna prćija i seljakluk'

Image
Foto: Pixsell

Nakon parade s Bajagom, Dani piva imaju nove probleme, ovaj put s nezadovoljnim građanima

3.9.2018.
13:23
Pixsell
VOYO logo

Dani piva manifestacija je koja u Karlovac svake godine privuče velik broj posjetitelja, no prema komnetarima na društvenim mrežama, Karlovčani nisu sretni. Ne zbog posjetitelja, već zbog organizatora. Tvrde da je pivo preskupo, ponuda očajna, a i da izvođači nisu što su nekad bili.

Žale se na cijene piva

Posjetitelji manifestacije su se vjerojatno žalili na cijene piva pa su organizatori odlučili, nazovimo to, linearno sniziti cijene. Pa tako piva od 18-19 sati košta 9 kuna od 19-20 sati košta 11 kuna, i tako se svaki sat penje za dvije kune, sve to 22 sata kad dolazi do maksimalne cijene od 17 kuna. Ove cijene, vrijede samo za šank ispred glavne pozornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ovim izmjenama svoje su posjetitelje izvijestili putem službene Facebook stranice, ali čini nam se kako nisu baš očekivali odgovore kakve su dobili.

Bijesni komentari

'Vi iz Festa ste od Dana piva napravili svoju privatnu prćiju i vašar. To svaki pravi Karlovčan kaže, a samo su seljaci zadovoljni. Pa sad neka netko argumentira da nije tako', napisao im je jedan komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

Ni drugi nisu imali znatno drugačije mišljenje, a mnogi im zamjeraju i kvalitetu piva koje toče.

'Sramota! Doslovno jad i bijeda,... Digli cijene u nebesa, a kvalitetu i kvantitetu smanjili upola... Nekada si za duplo manje novca vozio se toliko da bi ti dosadilo, a danas se za duplo više ne uspiješ ni "zavezat" i već si gotov... za duplo manju cijenu se napio od jedne pive, a danas si još više žedan od te silne "vodo-pive" i onda mi tu stave 5 cijena za istu pivu?!?!? Gadi mi se sve to... Kako nemaju srama na takve načine grabiti tolike pare? Fuj, nemam riječi više...', napisala im je jedna posjetiteljica.

Image
Image
Image
Image

Uskoro se povela i rasprava o načinu komunikacije community menadžera službene Facebook stranice koji je, u nekim slučajevima neprimjereno, odgovarao na kritike, ali i na svaku kritiku odgovarao s floskulom 'ali imamo besplatne koncerte'. Stoga su im neki sugerirali da se Dani piva preimenuju u Dane besplatnih koncerata.

Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo