ostavka ga ne zanima / Šef vatrogasaca žonglirao dva posla, vješto koristio povlastice i narušio ugled funkcije

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nakon niza čudnih događanja, županica Karlovačke županije zatražila je Gorana Frankovića da podnese ostavku, ali on ju do danas nije ponudio

1.3.2024.
17:36
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Županica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin zatražila je od vatrogasnog zapovjednika županije Gorana Frankovića da podnese ostavku. Županica smatra da je njegovim postupanjima narušen ugled Vatrogasne zajednice Karlovačke županije, ali i ugled funkcije koju obnaša, piše KAportal.

HDZ-ovac Goran Franković stupio je na dužnost ravnatelja Državne vatrogasne škole u Zagrebu 1. siječnja, a na posao je odlazio službenim zapovjednim automobilom Vatrogasne zajednice Karlovačke županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
(NE)OČEKIVANA ODLUKA /

Bruno Marić podnio ostavku u jeku afere s VAR snimkama

Image
(NE)OČEKIVANA ODLUKA /

Bruno Marić podnio ostavku u jeku afere s VAR snimkama

Vrlo brzo je stigla informacija da on i dalje ostaje županijski zapovjednik s radnim vremenom od svega 8 sati tjedno, a zatim je niti tri tjedna od preuzimanja dužnosti dao ostavku na mjesto ravnatelja Državne vatrogasne škole. Od 20. siječnja ponovno je županijski vatrogasni zapovjednik u punom radnom vremenu.

Možemo! Karlovac tražio je reakciju županice koja bi ga mogla razriješiti dužnosti. KAportal je dobio potvrdu da je ona to i zatražila, ali čini se da on to ne prihvaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Time se ni na koji način ne dovodi u pitanje njegov dosadašnji rad kao profesionalnog vatrogasca. Zapovjednik Franković do danas ostavku nije ponudio", poručili su iz Ureda županice.

POGLEDAJTE VIDEO: Našli smo karlovačkog vatrogasca koji je spasio srnu. 'Davila se, malo potone, malo pliva'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo