Spriječit ćemo petokrake i harmonike u Kumrovcu

'Usred Kumrovca danas imate Žikino kolo, rastežu se harmonike, zvijezde petokrake, a pod tim zvijezdama je gažen naš Vukovar, ubijani su naši ljudi.

8.5.2012.
9:46
VOYO logo

Članovi HDZ-a Karlovačke županije već su najavili da će na izborima podržati Karamarka, a zbog čega je skinuta i slika Jadranke Kosor u stranačkim prostorijama.

'Išli smo na mise i vjeronauk'

Govoreći pred tamošnjim članstvom, Karamarko je uvelike koristio vrlo jeftin način za skupljanje političkih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da je HDZ u svim bitnim povijesnim momentima bio na visina zadatka, ali i da su se događale neke "devijacije u sivoj zoni, procesi kriminalnog karaktera", misleći na privatizaciju, prenosiSlobodna Dalmacija.

"Narod tada nije na izborima kaznio Franju Tuđmana, nego sve koji su u njegovoj sjeni radili ono što nisu smjeli. Tada dolaze naši crveni prijatelji na vlast, iz mišjih rupica promatrali su što se događa, ali su skupljali greške HDZ-a i tada HDZ prvi puta pobjeđuje sam sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se osvrnuo na "događaje koji nas malo podsjećaju na kriminal koji se dogodio jer smo svi krvavi ispod kože".

'Bojimo se reći da smo Hrvati i nacionalisti'

"Prevelik je to uteg bio na leđima HDZ-a da bi uz lošu taktiku mogli što tražit i na izborima. Nije nas kaznio narod nego naši članovi i simpatizeri. Što je najvažnije, promoviran je jedan nakaradan i opasan proces koji se zove detuđmanizacija. Neki su pokušali detuđmanizirati HDZ i umjesto Tuđmana ubacili su svoj ego, napuhanu veličinu. To je bilo nemoguće, to je kao da ispod kuće iskopate temelj. Postali smo dehidrirana struktura, bljutava sol, HDZ nit smrdi nit miriše. Narod nas ne prepoznaje", priča Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše ga boli, kaže, što su im "nabili kompleks, pa se bojimo reći da smo Hrvati i nacionalisti".

"Usred Kumrovca danas imate Žikino kolo, rastežu se harmonike, zvijezde petokrake, a pod tim zvijezdama je gažen naš Vukovar, ubijani su naši ljudi. Samo su malo dodali kokardu da ta kapa za njih izgleda malo ljepše. To nećemo dopustiti", kazao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo