Karamarko: Prevarom su dosli na vlast, vrijeme je da odu!

Sef HDZ-a Tomislav Karamarko sazvao je konferenciju za novinare kako bi prokomentirao smjenu ministra financija Slavka Linica.

6.5.2014.
13:55
VOYO logo

"Ovo je vrhunac i epilog njihovog dugog i trajnog sukoba sto dokazuje da je vlada neozbiljna i nedorasla. Sad kad je Europska komisija potvrdila da cemo i sljedece godine zivjeti losije vlada sebi dopusta luksuz medusobnih obracuna preko leda gradana", rekao je Karamarko te nastavio:

"Kad bolje analizirate ove dvije godine oni su promijenili 5-6 ministara, a svi oni su otisli zbog afera. To je takva Vlada, komentirao je Karamarko i dodao kako je on vec naglasavao da je HDZ svoju katarzu prosao i da je sad vrijeme za druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje sto misli o Linicevu zamjeniku Borisu Lalovcu, Karamarko je rekao da su svi oni ista politika.

"Linic i premijer su krivci zbog krive politike koju vodi Vlada, zbog forsiranja poreza bez osvrtanja na prava gradana, rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje da komentira izjavu premijera da je u HDZ-u puno nepostenih ljudi i varalica, sef HDZ-a je rekao da premijer govori osebujnim stilom.

"To je izricaj koji je neprihvatljiv, pogotovo ne u javnoj komunikaciji. Najvece avaralice su u ovoj vladi u Kukuriku koaliciji s programom Plan 21. Prevarom su dosli na vlast i prevarili ovaj narod, a i dalje ga varaju. Neka se naprosto uozbilje, vrijeme je da kolektivno odu", rekao je dodavsi kako oni uvijek traze prijevremene izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio komentirati je li to slucaj i za DORH.

Na pitanje o Kolindi Grabar-Kitarovic kao kandidatkinji HDZ-a za predsjednicke izbore , rekao je da ce oko datuma EU izbora reci ime kandidata, ali je dodao da su na Kolindu ponosni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo