bez zadrške / Karabatić otvoreno o svom podrijetlu: 'Ja sam Srbin i Hrvat i ponosim se time!'

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Nikola Karabatić, osim što je centralna figura svoje reprezentacije, bit će u središtu pozornosti u utakmicama protiv Srbije i Hrvatske i zbog činjenice kako je porijeklom povezan s obje zemlje

22.1.2018.
17:02
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Čovjek koji je s francuskom rukometnom reprezentacijom osvojio sve što se može poželjeti bez zadrške francuskim je medijima govorio o svom porijeklu uoči utakmica protiv Srbije i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francusku rukometnu reprezentaciju, jedinu sa stopostotnim učinkom i četiri pobjede u četiri utakmice dosadašnjeg dijela Eura, do kraja drugog kruga u zagrebačkoj Areni očekuju utakmice protiv Srbije (ponedjeljak) i Hrvatske (srijeda).

Nikola Karabatić, osim što je centralna figura svoje reprezentacije, bit će u središtu pozornosti i zbog činjenice kako je porijeklom povezan s obje zemlje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola je rođen u Nišu, majka mu je srpkinja Radmila, a otac Branko je Hrvat iz Vrsina pokraj Trogira. Nikola je pak u Francusku odselio s već tri godine, no svoje porijeklo svakom prilikom ističe s ponosom. 

"Ja sam i Srbin i Hrvat. Imam korijene u obje zemlje i na to sam jako ponosan. Francuska je moja domovina, ali drago mi je što vučem korijene iz bivše Jugoslavije", rekao je Karabatić francuskim medijima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je predivna zemlja i obožavam je. Svako sam ljeto kraj Trogira, gdje imamo kuću. Mojim prijateljima san je otići na Tajland, a ja im govorim da nisu normalni i da za sat i pol leta od Pariza mogu uživati u najljepšoj zemlji na svijetu", zaključio je Karabatić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo