Kaos i kilometarske kolone na granicama između Hrvatske, BiH i Srbije

I tijekom utorka vladaju velike gužve na vrlo frekventnim graničnim prijelazima između BiH i Hrvatske kod Metkovića, odnosno Slavonskog Broda.

2.7.2013.
15:34
VOYO logo

U Doljanima, na izlazu iz BiH prema Metkoviću, na prijelaz granice čeka se oko 45 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 15 minuta.

Zbog tehničkih poteškoća na terminalu, dugotrajna su čekanja teretnih vozila na ulazu u Hrvatsku na graničnom prijelazu iz Broda prema Slavonskome Brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova kategorizacija

U nekoliko općina u BiH, poput Kozarske Dubice, već su izrazili nezadovoljstvo što su međunarodni granični prijelazi između Hrvatske i BiH novom kategorizacijom postali prijelazi koji se mogu koristiti samo za malogranični promet, te da veliki broj građana nema pogranične propusnice koje bi im olakšale svakodnevni život.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije priopćilo je danas da je zbog usklađivanja propisa zbog ulaska Hrvatske u Europsku uniju na graničnom prijelazu Batrovci, na izlasku iz Srbije, formirana kolona kamiona u dužini od oko 15 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo