SULUDA VOŽNJA KOD ZADRA / 'Kalmetinom' jurili krivim smjerom

Na autocesti koja Zadar spaja s Dalmatinom, a koju kolokvijalno nazivaju "Kalmetinom", zeleni VW jurio je suprotnim smjerom oko 100 km/h. Mimoišao se s nekoliko vozila, ali nekim čudom je izbjegao sudar.

11.8.2009.
15:11
VOYO logo

Vozeći se autocestom kod Zadra, naš čitatelj Ivan Semren spazio je zeleni VW kako juri suprotnim smjerom. "Oblio me znoj", kaže Semren i dodaje kako je vozaču s druge strane ograde trubio i mahao sve dok ga napokon nije primijetio.

"Nakon mahanja i odmahivanja vozilo se zaustavilo, gospoda su otvorila vrata i rekla kako znaju da idu u krivom smjeru", nastavlja priču Semren napominjući da je riječ o dvojici starijih muškaraca, "uredno zavezanih i smirenih". Obećali su mu da će se s autoputa skinuti na sljedećem izlazu, a na Semrenove molbe da se odmah okrenu i nastave do sljedećeg izlaza u pravom smjeru, nisu se obazirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvorili su vrata i nastavili vožnju suprotnim smjerom, jureći brzinom od oko sto kilometara na sat. Pritom su se uspjeli mimoići s nekoliko drugih auta, ali nekim čudom do sudara nije došlo.

Kada su stigli do izlaza za Zračnu luku i Babindub prikočili su, polukružno se okrenuli i nastavili put u pravom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo