Općina im sufinancira polaganje vozačkih ispita

Nakon upravo raspisanog natječaja i projekta stipendiranja studenata, Općina Vladislavci pokrenula je još jedan projekt poticanja izvrsnosti mladih.

7.4.2014.
6:43
VOYO logo

"Općina Vladislavci pokrenula je inicijativu motiviranja srednjoškolaca za što boljim uspjehom za koji će biti nagrađeni. U suradnji s autoškolom želimo nagraditi postignuti uspjeh učenika trećih i četvrtih razreda srednjih škola s područja općine Vladislavci te im sufinancirati osposobljavanje za polaganje vozačkog ispita B kategorije. Sufinanciranje se odnosi na sve troškove osposobljavanja, do prvog izlaska na ispit (liječnički pregled, predavanja iz prve pomoći i propisa, vožnja), rekao je načelnik Marjan Tomas za Glas Slavonije.

Iznos sufinanciranja ovisi o učeniku, pojašnjava Tomas, to jest o postignutom općem uspjehu u prethodnoj školskoj godini i kreće se od 20 posto (za opći uspjeh 2.00) do 50 posto (za opći uspjeh 5.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovaj način, zajedno kao poslovni partneri, želimo motivirati učenike za postizanje što boljeg uspjeha u odgojno-obrazovnom procesu. S obzirom na sve lošije financijsko stanje, ovim bi putem roditeljima bilo lakše priskrbiti djeci polaganje vozačkog ispita. Smisao svega je da činimo nešto za bolju budućnost djece s područja naše općine", zaključuje. http://www.glas-slavonije.hr/231471/3/Opcina-sufinancira-vozacki-sukladno-uspjehu-u-skoli

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo