Kako Hrvatska izgleda kroz oči Zorana Milanovića

Vruća srijeda u Saboru kroz oči šefa oporbe i mogućeg sljedećeg premijera Hrvatske Zorana Milanovića jest ono što nudimo čitateljima Danas.hr-a u četvrtak u podne, dakako, u intervjuu tjedna.

20.10.2010.
14:18
VOYO logo

Povoda za intervju je bezbroj. No, istaknimo da će šef SDP-a i oporbe kojemu slijedi ponovni okršaj s HDZ-om na parlamentarnim izborima progovoriti za Danas.hr o najvažnijim aktualnostima u političkom životu Hrvatske: od povratka Ive Sanadera u saborske klupe, utjecaja Vladimira Šeksa na pravosuđe, izjave Damira Polančeca, "oprosnice" i Fimi Medije pa sve do inicijative za izglasavanje nepovjerenja Vladi.

Bit će tu i "prstohvat" Daimlera i riječkih tržnica, ali i banaka te otpuštanja u državnoj upravi, te pitanja o radikalnim rezovima koje je Hrvatska izbjegla, ne bi li lakše upala u glib deficita od 20 milijardi kuna. Kako odgovara na pitanje je li tašt i hoće li, ukoliko dođe do premijerske fotelje, poput prijašnjih vlastodržaca izdati naputak podanicima da se štuje njegov kult, kult Zorana Milanovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E, pa čitajte Danas.hr u četvrtak, točno u podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo