Josipović pozvao SDP-ovce da se malo skuliraju

5.6.2014.
14:48
VOYO logo

"Zato bih se samo ograničio na to da poziv Vladu, one koji sudjeluju u Vladi, da na neki način ograniče te sukobe da se ne prelijevaju ili ne preliju iz stranke u državu. Država mora funkcionirati normalno", kaže Josipović koji smatra kako je Vlada unatoč ovim sukobima stabilna jer još uvijek ima veliku potporu u parlamentu.

Josipović kaže kako mu na nadolazećim predsjedničkim izborima potpora SDP-ovih članova neće biti opterećenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška SDP-a

"Očekujem podršku mnogih stranaka na izborima, pa i SDP-a, naravno, i mislim da građanke i građani dobro dijele stranačku scenu od one na kojoj djeluje predsjednik", kaže Josipović i dodaje kako je u posljednje četiri godine pokazao kako on nije stranački fokusirana osoba, te očekuje da to građani razumiju.

Na novinarski upit da komentira svoje protukandidate predsjednik odgovara da su svi protukandidati i kandidatkinje dobro došli. "Veselim se natjecanju i naravno da namjeravam pobijediti", rekao je predsjednik Josipović koji je danas u Splitu otvorio najveći start-up događaj u jugoistočnoj Europi - Shift Konferenciju, te je sudjelovao na proslavi 40-te godišnjice Splitskog Sveučilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo