Josipović 'popalio' Hebrangovu ideju

'Otvorit ćemo park na Pantovčaku gdje će građani moći šetati i gledati ponije, magarčiće, jelene, muflone, srne...', kazala pročelnica kabineta predsjednika Ive Josipovića.

27.5.2010.
17:37
VOYO logo

Danica Juričić-Spasović najavila je u emisiji Dossier.hr da će građanima uskoro biti dopušten pristup raskošnom parku na Pantovčaku.

"Nastavit ćemo čuvenu akciju 'S predsjednikom uz kavu', koju je počeo Mesić, jer su građani jako zainteresirani. Ovaj ćemo park otvoriti na način da kad građani dođu, moći će prošetati, vidjeti ove ponije, magarčiće, jelene, muflone, srne i tako dalje", kazala pročelnica kabineta predsjednika Ive Josipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je ta ideja najprije na pamet pala upravo njegovom najljućem protivniku iz kampanje, s kojim i dan-danas ima zategnute odnose, a u samo zadnja dva tjedna razmijenili su rafalnu paljbu, pa je predsjednik čak zaradio i uvredu – da je truba. Radi se, dakako, o HDZ-ovcu Andriji Hebrangu.

"To je pohvalno! Drago mi je da uči od boljega!", komentirao je uz smiješak Hebrang, ne želeći, s obzirom na opseg sukoba na relaciji HDZ – Ured predsjednika oko Hrvatske odvjetničke komore, ulaziti dublje u analizu slučaja i daljnje likovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Hebrang je u samom startu predsjedničke utrke, prilikom predstavljanja kampanje, najavio da će biti predsjednik koji će otvoriti vrata Pantovčaka svim građanima kako bi ga mogli razgledati, ali i da će se zalagati za svečanije proslave Dana državnosti.

Prethodni članci:

arti-201005200608006 arti-201005200996006 arti-201005190795006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo