Josipović: Novinarka je bila nekorektna prema Mesiću

Novoizabrani predsjednik pokazao je razumijevanje za svog prethodnika Mesića koji se ustao usred intervjua isprovociran pitanjem drži li ga glavni državni odvjetnik Mladen Bajić nečim u šaci.

15.2.2010.
16:15
VOYO logo

"Mislim da to nije bilo korektno od strane novinarke, a svatko će na to reagirati individualno", komentirao je Josipović za Jutarnji.hr, dodajući kako je očito da je "predsjednik Mesić bio pomalo i uvrijeđen pitanjem koje je impliciralo neku njegovu aktivnost koja nije zakonita".

Upitan kako bi on postupio u sličnoj situaciji, Josipović je rekao da bi reakcija bila drukčija jer on ima drukčiji temperament, no ističe da ne bi bio sretan s takvim istupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan Mesić danas nakon sastanka s članovima Vlade nije htio pojasniti razloge svoje burne reakcije na pitanje novinarke RTL-a Ivane Brkić, koje je po njemu bilo "glupo" pa je odlučio da "ne dozvoljava ta sranja" i napustio intervju.

Premijerka Jadranka Kosor ga je svejedno nahvalila danas i rekla kako su sjajno i konstruktivno surađivali, te da će biti jako zadovoljna ukoliko s Josipovićem bude surađivala kao s Mesićem. Najavila je i da se s novoizabranim predsjednikom sastaje u Uredu predsjednika dan nakon inauguracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201002150300006 arti-201002110585006 arti-201002140063006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo