BEND KOJI JE ODUŠEVIO SVIJET / Još jedna glazbena senzacija u Zagrebu

Image
Foto: Pixsell

Uspon Fleet Foxesa započeo je putem MySpacea, gdje je njihove snimke u samo dva mjeseca poslušalo nevjerojatnih četvrt milijuna ljudi.

27.10.2011.
11:24
Pixsell
VOYO logo

Seattleska folk rock skupina Fleet Foxes, čiji je posljednji album "Helplessness Blues" oborio sve rekorde prodaje i zauzeo najviša mjesta na europskim i američkim top-ljestvicama, u ponedjeljak, 14. studenog po prvi puta nastupaju u Zagrebu.

Uspon grupe, predvođene osebujnim frontmenom i skladateljem Robinom Pecknoldom, započeo je putem MySpacea, gdje je njihove snimke u samo dva mjeseca poslušalo nevjerojatnih četvrt milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitantski album "Fleet Foxes" u prvih je pet mjeseci prodan u 200.000 primjeraka, što je za tako nekomercijalan bend proglašeno nevjerojatnim uspjehom, a ubrzo nakon toga uslijedilo je i osvajanje SAD-a.

"Helplessness Blues" dodatno je pojačao njihove pozicije i pretvorio ih u jedan od najzanimljivijih novih bendova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerni nastup pred zagrebačkom publikom održat će u Tvornici kulture, a cijena ulaznice iznosi 170 kuna (200 na ulazu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo