JEZIVE RIJEČI ORGANIZATORICE HODA ZA ŽIVOT U RIJECI: / 'Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice'

Image

Silovatelj je osoba koja je počinila kazneno djelo, majka koja je učinila pobačaj je osoba koja je sebe stavila u poziciju ubojice jer je dokinula nečiji život.

27.6.2020.
12:46
VOYO logo

Organizatorica Hoda za život u Rijeci, Barbara Brezac Benigar, optužila je grad da „možda nekome nešto naštimava“, Nisu htjeli dati rutu, tvrdi, a Hod za slobodu je objavio da će i oni imati događaj., rekla je za N1.

Njena građanska inicijativa, koja djeluje u okviru udruge Malaika, tvrdi kako je to miroljubivi hod građana kojim se ukazuje na važnost potpore životu od začeća do prirodne smrti, kao temeljnom pravu čovjeka , a tvrdnje da iza njih stoje desničari naziva lažima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hod za život je lišen politike i crkvenih konotacija. Sretna sam da su došli neki iz politike, pašu mi svi ljudi, političari, sportaši, glumci. Ovdje je svaka osoba koja tu želi biti. Naše poruke su da život počinje začećem, a završava prirodnom smrću", rekla je Brezac Benigar i iznijela svoj stav o silovanim ženama i njihovom pravu na pobačaj.

"Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice. Silovatelj je osoba koja je počinila kazneno djelo, majka koja je učinila pobačaj je osoba koja je sebe stavila u poziciju ubojice jer je dokinula nečiji život. Ne treba jedan zločin završiti još jednim zločinom, itekako sam svjesna što govorim. Dala sam vam jasne odgovore iza kojih se neću sakriti", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo