JESTE LI GA VIDJELI? / Hrvoje se u srijedu udaljio s mjesta prebivališta i od tada mu se gubi svaki trag: Ako ga vidite, obavezno kontaktirajte policiju

Image
Foto: Screenshot

Posljednji put viđen je u poslijepodnevnim satima u srijedu 18. siječnja, kada se u nepoznatom pravcu udaljio s mjesta prebivališta s adrese Nike Pušića 3 u Cavtatu

19.1.2023.
17:25
Screenshot
VOYO logo

Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavljena je visjet o nestalom 35-godišnjakom na području Cavata, za kojim od sinoć traje potraga.

Nestali muškarac je HrvojeSterniša, koji je u trenutku nestanka na sebi imao trenerku smeđe boje, sive hlače i crvene tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udaljio se s kućne adrese

Posljednji put viđen je u poslijepodnevnim satima u srijedu 18. siječnja, kada se u nepoznatom pravcu udaljio s mjesta prebivališta s adrese Nike Pušića 3 u Cavtatu.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", navodi se na stranici evidencije nestalih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo