posbena čast /

Jessica Chastain među besmrtnima: ostavila otiske ruku i stopala na Hollywood Boulevardu

Image
Foto: AP

Odjevena u plavo-crnu haljinu i pogleda skrivenog iza tamnih sunčanih naočala, glumica je teško skrivala emocije

4.11.2016.
11:18
AP
VOYO logo

Američka glumica Jessica Chastain, dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u filmu "Zero Dark Thirty" o lovu na Osamu Bin Ladena i jedna od kandidatkinja za Oscara 2012. u četvrtak je ostavila otiske ruku i stopala u cementu ispred kino dvorane Grauman's Chinese Theatre na losangeleskom Hollywood Boulevardu. 

Odjevena u plavo-crnu haljinu i pogleda skrivenog iza tamnih sunčanih naočala, 39-ogodišnja glumica teško je skrivala emocije u trenutku kada je stala blizu mjesta s otiscima i ugraviranim potpisima velikih glumačkih zvijezda zlatnoga doba američke kinematografije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

(AP Images) 

"Ostaviti otiske blizu onih koje su ostavile Elizabeth Taylor i BetteDavis čini se nestvarnim. Nisam još svjesna svega", rekla je nakon ceremonije. "Riječ je o glumicama čiji su me talent i glumačka strast nadahnuli i potaknuli da ustrajem u filmskoj karijeri", kazala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

(AP Images) 

Chastain je studirala glumu na prestižnome Juilliardu. 

Otisci ruku i stopala filmskih zvijezda i redatelja pred ulazom u kino-dvoranu Graumanova Chinese Theatera na Hollywood Boulevardu postoje već desetljećima. Među njima su filmske ikone poput Freda Astairea, Elizabeth Taylor, Judy Garland, Marilyn Monroe, Sidney Poitiera, Clarka Gablea i brojnih drugih. 

Mjesto je jedno od najfotografiranijih turstičkih atrakcija na svijetu, a godišnje privuče jednak broj posjetitelja poput Taj Mahala u Indiji ili madridskoga Prada. Riječ je o više do četiri milijuna ljudi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo