Upotpunite svoju kuhinju! /

Jedan komad posuđa u kojem možete pripremati baš sva jela

Image
Foto: PROMO

Iskoristite posebnu ponudu i kupite Delimano Stone Legend ovalni pekač od 16.3. do 30.4.2018. uz popust od čak 50% - za odličnih 299,95 kn!

15.3.2018.
13:25
PROMO
VOYO logo

Želite ispeći piletinu s krumpirom ili domaći kruh, omiljeni obiteljski kolač, napraviti punjene paprike ili ražnjiće s grilla… i onda pripremljeni obrok lijepo servirati? Što mislite, koliko komada posuđa trebate imati kako biste kuhali i posluživali ovako raznovrsna jela?  Ako je vaš odgovor barem tri, pet ili čak možda sedam – u krivu ste!

Za pripremu ovakvih jela dovoljan vam je samo jedan saveznik – Delimano Stone Legendovalni pekač!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se zapravo o pekaču kod kojega oba dijela – i gornji, plići i donji, dublji možete koristiti odvojeno, kao zasebne pekače, ali i zajedno, kao pekač i poklopac. Uz to, gornji dio pekača možete koristiti za posluživanje hrane koju ste pripremili, a uz ovaj ovalni pekač omiljena jela možete pripremati u pećnici, na štednjaku ili na indukciji.

Postignite tradicionalni okus jela, kao kod bakine kuhinje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovalni pekač dio je Stone Legend linije, u čiju su se kvalitetu mnogi od vas već uvjerili. Ima premaz s česticama pravog kamena pa je priprema obroka brža, jednostavnija, kuhate s manje masnoća, jela ne prianjaju, a toplina se ravnomjerno raspoređuje. Kuhanjem na posuđu koje ima ovakav premaz ujedno ćete dobiti i okuse prave tradicionalne kuhinje, a upravo to je ono što svi želimo kada pripremamo mirisno pečenje ili fini kolač. Zvuči idealno! Zapravo – i je!

Tomislav Špiček brzo se stopio s jedinstvenimDelimano pekačem

Upravo tome u prilog govori i činjenica da je omiljeni chef, i član žirija popularne emisije Tri, dva, jedan – kuhaj!, Tomislav Špiček, također prepoznao sve prednosti Stone Legend ovalnog pekača te u njemu rado priprema domaće specijalitete.

„Ovaj pekač je dobar za sve vrste pečenja, ribe, rižota, pite, musake, a dobar je zato jer može na štednjak i u pećnicu.“, uvjerava nas Špiček. „Svi okusi, sve ostaje unutra… imamo lijepe boje, nemamo zagaranja tako da zbilja moje sve preporuke za naš pekač.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upotpunite svoju kuhinju ikupiteDelimano Stone Legend ovalni pekač samo od 16.3. do 30.4.2018. uz poseban popust od čak 50% - umjesto dosadašnjih 599,90 kn vaš je za samo 299,95 kn!Delimano Stone Legend ovalni pekač potražite u svim Top Shop i Dormeo home trgovinama te kod ekskluzivnih Top Shop partnera – Elipso, Kaufland i KTC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo