JE LI PREMIJERA MALO PONIJELA NAVIJAČKA GROZNICA? / Andrej Plenković obećao nacionalni nogometni stadion

Image
Foto: Vlada RH

Sjednica Vlade počela je u znaku najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa u povijesti, a svi su ministri u Banske dvore stigli s hrvatskim obilježjima.

12.7.2018.
11:06
Vlada RH
VOYO logo

Očito ponesen navijačkom euforijom, premijer AndrejPlenković na današnjoj je sjednici Vlade iz 'vedra neba' najavio projekt nacionalnog nogometnog stadiona.

"U budućnosti moramo pronaći dugoročno rješenje za jedan nacionalni nogometni stadion. Hrvatska reprezentacija to zaslužuje", iznenadio je jutros Plenković i, što je dosta znakovito, obratio se ministru financija ZdravkuMariću kao da od njega očekuje da to rješenje nađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjednica Vlade i počela je u znaku najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa u povijesti, a svi su ministri u Banske dvore stigli s hrvatskim obilježjima.

"U ime svih nas, cijele Hrvatske, svih navijača, još jednom iskrene čestitke hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, izborniku Daliću, vodstvu HNS-a na fascinantnom uspjehu za hrvatski sport i našu zemlju", rekao je na početku Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je ono što su naši nogometaši sinoć demostrirali bilo inspirativno.

"Ovaj uspjeh govori o snazi zemlje koja nije velika, ali ima ogromno srce, hrabrost, entuzijazam i ove mladiće koji su otišli korak dalje od briljantne generacije '98. godine. U 20 godina zaista smo postali nogometna sila", nastavio je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo