Zaoštrilo se u Saboru /

Jandroković i Pernar vikali u Saboru: 'Još jednom ovo napravite i pozvat ću stražu, tako se nećete ponašati'

Tijekom rasprave o skidanju imuniteta Nikoli Grmoji zbog tužbe za klevetu Željka Lackovića ton su povisili predsjednik Sabora Gordan Jandrokovića i zastupnik Ivan Pernar

16.2.2018.
14:14
VOYO logo

Za vrijeme replike Mire Bulja zbog žamora iz HDZ-ovih klupa reagirao je Pernar, koji je bez dozvole za riječ ustao s mjesta i počeo vikati kolegama zastupnicima da izađu iz Sabornice ako žele razgovarati. 

Vidno je to razljutilo predsjednika Sabora Jandrokovića, koji je također povišenim tonom "nasrnuo" na Pernara. "Dobili ste opomenu, još jednom ovo napravite i letite van. Što je vama? Nećete se ovako ponašati u Sabornici. Još jednom to napravite i pozvat ću stražu", poručio je Jandroković Pernaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasprava se u Saboru zaoštrila kada je na dnevni red došla točka o eventualnom skidanju imuniteta zastupniku Mosta Nikoli Grmoja zbog tužbe za klevetu koju je protiv njega podnio "Bandićevac" Željko Lacković. U raspravu su se uključili drugi oporbeni klubovi, prednjačio je Miro Bulj, za vrijeme čije replike je došlo do povišenih tonova u Sabornici.

Grmoji nije skinut imunitet, nakon čega je predsjednik Sabora odredio stanku kako bi se provelo tajno glasovanje o članovima Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, rezultati koji će biti poznati oko 15.30 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo