Jambo: Dosta je, za svaku odluku mora se pitati mene!

Sjednica gradskog vijeća Metkovića okončana je verbalnim sukobom gradonačelnika Stipe Gabrića-Jambe i vijećnice HDZ-a, Žakline Marević.

11.3.2010.
16:26
VOYO logo

Gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić-Jambo rekao je da je doktoricu Dubravku Smajić HDZ smijenio isključivo zbog političkih razloga, jer je "smijenjena ravnateljica najbolja anesteziologinja u Republici Hrvatskoj" i dovelo nekoga "managera sumnjivih sposobnosti", aludirajući očito na trenutačno v.d. ravnatelja Doma zdravlja, Mihovila Štimca.

"I tu nitko ništa nije pitao Stipu Gabrića Jambu, premda smo koalicijski partneri u županijskoj skupštini Dubrovačko-neretvanskoj, koja je imenovala upravo vijeće Doma zdravlja bez članova HSS-a", kazao je Jambo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A samo da znate u budućnosti će se pitati Jambu, Friščića i Gjurašića ( Karla opa), bez kojih se nikakva odluka više u županijskoj skupštini neće moći donijeti. A vas gospođo Marević nitko ništa neće pitati. Zna se koliko mandata ima HSS a koliko HDZ, pa tko voli neka izvoli. Uskoro se Žaklina Marević neće pitati ni u gradu niti u županiji", rekao je Jambo, piše Slobodna Dalmacija.

Žaklina Marević, koja je inače i predsjednica Upravnog vijeća Doma zdravlja dodala mu je da ona nema ništa protiv smijenjene ravnateljice Doma zdravlja za koju je također čula da je dobra i stručna liječnica anesteziologinja, ali da unatoč tome nije mogla uspješno voditi Doma zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djelatnici Dom zdravlja u mandatu dr. Smajić po prvi put u svojoj povijesti nisu dobili plaću i to je bio dovoljan razlog za smjenu o čemu smo upoznali i ministra zdravstva, Darka Milinovića. I HDZ nije niti će provoditi ikakve smijene ravnatelja iz političkih razloga", zaključila je Marević.

Ponovila je da je gradonačelnik Stipe Gabrić-Jambo sustavno omalovažava i ismijava. On i njegovi suradnici stalno se u javnosti želi prikazati žrtvom, protiv kojih se pišu anonimna pisma državnom odvjetništvu i USKOKU, smatrajući da iz toga stojim ja i članovi HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, istina je potpuno drugačija, ja sam osobno u posljednja tri mjeseca dobila nekoliko anonimnih prijava, osobno na kućnu adresu, adresu stranke te školu u kojoj radim i sa velikom sigurnošću mogu potvrditi da gradonačelnik Jambo itekako dobro zna tko je pisao ove prijave, zaključila je predsjednica HDZ-a Metkovića, Žaklina Marević, na tiskovnoj konferenciji, koju je sazvala nakon Gradskog vijeća, piše Slobodna Dalmacija.

Prethodni članci:

arti-201001140583006 arti-201001130418006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo