ORKANSKA BURA / VIDEO Kaos u Istri i Dalmaciji! Olujni udari razbacivali kamione, jedan 'legao' na bok na Krčkom mostu

Image
Foto: Screenshot

HAK upozorava da je zbog vjetra zatvorena A1 za sav promet između Svetog Roka i Posedarja te Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene. Zatvoreni su Paški i Krčki most te Maslenica - Zaton Obrovački

22.11.2023.
15:03
Screenshot
VOYO logo

Dva kamiona prevrnula su se u srijedu zbog olujnih udara vjetra između Kamenjaka i Grobničkog polja. No zbog također prevrnutog kamiona i dalje je zatvorena cesta Gračac-Obrovac i vozi se cestom Gračac-Knin.

Nasreću, ozlijeđenih nije bilo, no stvorile su se velike gužve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalmacija je od 13 sati u cestovnoj blokadi zbog olujne bure. HAK upozorava da je zbog vjetra zatvorena A1 za sav promet između Svetog Roka i Posedarja te Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene. Zatvoreni su Paški i Krčki most te Maslenica-Zaton Obrovački.

Dobili smo video prevrnutog kamiona kod Obrovca na kojem se vidi kako je jedna prikolica kamiona prevrnuta na bok, dok je osovina podigla prednji dio kamiona s prikolicom doslovno u zrak. Vozači koji su nailazili bili su šokirani prizorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila i na Krčkom mostu. Također smo primili video na kojem se vidi kamion prevrnut na bok. Bura na području cijelog Kvarnera također stvara velike probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo