Jadranku Kosor ljubio akter seks-afere

Tijekom predaje nagrade za osobu godine Tuzlanskog lista, premijerku Jadranku Kosor izljubio je vlasnik tog lista Vahid Ibrišimović, optužen za primanje seksualnih usluga od maloljetnica.

26.1.2010.
14:33
VOYO logo

arti-201001250030006Premijerka Jadranka Kosor nagradu za osobu godine Tuzlanskog lista primila je u nedjelju navečer ''zbog njenih postignuća u političkom životu Hrvatske u 2009. godini''.

Ujedno se slavila i treća godišnjica spomenutog lista i ništa ne bi bilo sporno da Dnevni avaz nije objavio kako je Kosor nagradu uručio vlasnik Tuzlanskog lista Vahid Ibrišimović, koji je prije 15 dana saslušan pred tuzlanskim sudom kao svjedok-korisnik usluga dviju 16-godišnjakinja, učenica drugog razreda srednje škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelj Damir Alić saslušao je Ibrišimovića u okviru istrage koja se zbog navođenja na prostituciju vodi protiv Joze Banovića, vlasnika ugostiteljskih objekata Jet star u Živinicama i Vila Sensi u Banovićima. Ibrišimović je pozvan na saslušanje nakon što su ga dvije maloljetnice koje su bile u lancu prostitucije označile kao redovnog korisnika usluga, piše Dnevni avaz.

Iz Ureda Vlade Republike Hrvatske za odnose s javnošću poručili su kako nisu imali saznanja da se protiv vlasnika Tuzlanskog lista i domaćina ceremonije vodi kazneni postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001130615006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo