RAZOTKRILA ISTINU / Kosor kaže da je i prije bilo seks skandala u Hrvata: 'Političari koji mlate žene, zatvoreni u ormare sakrivaju seksualnu orjentaciju...'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jadranka Kosor je na Twitteru podsjetila na slučajeve obiteljskog nasilja, a otkrila je i da ima onih koji skrivaju svoju seksualnu orijentaciju

14.6.2022.
16:35
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor osvrnula se na medijske napise o seksualnom skandalu u kojem su sudjelovali donedavni dogradonačelnik Splita, Bojan Ivošević te jedan od gradskih skupštinara, Luka Baričić.

Posebno ju je zasmetalo to što se u medijima spominje to da u hrvatskoj politici dosad nije bilo seksualnih skandala. Podsjetila je na nekoliko slučajeva obiteljskog nasilja te na neke zastupnike koji skrivaju svoju seksualnu orijentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novinari ponavljaju kako do sada nije bilo seks skandala u politici. A je. Samo političari koji mlate žene, slikaju se u donjem rublju i bez njega ili zatvoreni u ormare sakrivaju svoju seksualnu orijentaciju propovijedajući svetost braka muškaraca i žena", napisala je Kosor na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo