obilo mu se o glavu /

Izvrijeđao i fizički napao profesora vjeronauka: Ravnatelj ga ekspresno isključio

Image
Foto: RTL Danas

Nakon velikog incidenta za vrijeme sata vjeronauka, ravnatelj je isključio učenika iz škole

2.10.2018.
15:24
RTL Danas
VOYO logo

Učenik Elektrostrojarske škole u Varaždinu je u ponedjeljak fizički nasrnuo na profesora vjeronauka. Svemu je prethodio razgovor kod školskog psihologa gdje su bili i njegovi roditelji i razrednica. 

"Nakon uvodnog razgovora s roditeljima, psiholog je pozvao učenika da i on bude nazočan razgovoru, s obzirom na ozbiljne primjedbe na njegovo ponašanje od strane razrednice i predmetnih nastavnika, neizvršavanje obveza i teže kršenje kućnog reda. Nakon određenog vremena, učenik je uz negodovanje, napustio ured psihologa i vratio se na nastavu", rekli su iz Elektrostrojarske škole varaždin za Regionalni.com. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razgovora učenik se vratio u razred i izazvao incident na nastavi. Verbalno je izvrijeđao profesora, a zatim ga i udario nogom. Nakon toga po njega je došao psiholog, a on je napustio školu, ne pričekavši svoje roditelje. 

U utorak je ravnatelj u školu pozvao i roditelje i učenika, no pojavio se samo dječakov otac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otac se ispričao, navodi da su jučer odmah poslije razgovora svi bili na razgovoru u Centru za socijalnu skrb Varaždin gdje su upućeni na daljnje korake. Psiholog i ravnatelj obavili su i razgovor sa svim učenicima razreda te im prezentirali rješenje nastale situacije", priopćeno je iz škole. 

Ravnatelj je naposlijetku odlučio, sukladno Statutu i Kućnom redu škole, isključiti učenika iz škole. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo