Međunarodni dan zagrljaja / Izgrljeno na stotine sretnika: Pogledajte kako su Riječani danas na Korzu uživali u zagrljajima!

Image

Na stotine Riječana danas na Korzu iznenadilo se i obradovalo ponudi tri vedre i lijepe djevojke za pružanjem zagrljaja kakav je prijeko potreban svakom čovjeku – što češće!

21.1.2016.
14:27
VOYO logo

Povod je bio Međunarodni dan zagrljaja koji se obilježava 21. siječnja. Naime, ljekovite učinke koje grljenje ima na čovjeka brojni psiholozi prepoznali su odavno, a američki svećenik Kevin Zaborney još je 1982. proglasio 21. siječnja Međunarodnim danom zagrljaja.

On je potvrdio kako je grljenje način na koji će svaki čovjek najlakše i najbrže umanjiti stres te gotovo trenutno poboljšati raspoloženje. Idealno bi, prema istraživanjima, bilo čvrsto se zagrliti s nekim pet do šest puta dnevno – grljenje s bliskim osobama može olakšati stres i tjeskobu, smanjiti krvni tlak, pa čak i pojačati pamćenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su se i stotine Riječana danas ujutro bez previše razmišljanja upustile u grljenje sa simpatičnom ekipom radija Soundset Trsat – i stari i mladi rado su zastajkivali na trenutak kako bi se izgrlili, i vjerujte na – svoj put nastavili su sretniji i puno bolje volje!

Više pogledajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo