ivan pernar na fb-u /

'Da je Živi zid na vlasti, priveli bi Todorića zbog 16 milijardi kn duga, a ne Keruma zbog 15 kg ljekovite biljke'

Image
Foto: Ivica Galovic/Marko Lukunic/PIXSELL

'Da je Živi zid na vlasti, policija bi privela Todorića zbog 16 milijardi kuna duga dobavljačima, a ne Josipa Keruma zbog 15,8 kila ljekovite biljke', napisao je Pernar na FB-u

13.4.2017.
12:37
Ivica Galovic/Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je zbog više od 15 kg marihuane koje su pronađene u prtljažniku njegova auta, Josip Kerum, 27-godišnji nećak Željka Keruma, završio u zatvoru, cijelu je situaciju iskoristio i nezaobilazni društveni komentator Ivan Pernar.

"Da je Živi zid na vlasti, policija bi privela Todorića zbog 16 milijardi kuna duga dobavljačima, a ne Josipa Keruma zbog 15,8 kila ljekovite biljke", napisao je Pernar na svom službenom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva komentara koja su ispod objave skupila najviše 'lajkova' su "Eh, to je razlog zbog čega Živi zid nije na vlasti... bas zbog takvog stava jer bi vjerojatno kako vi pričate lopove strpali iza resetaka, a to se takvim lopovima bas i ne sviđa..." i "Ovim izjavama privlačiš krivu publiku iz krivih razloga. Kompletan tvoj politički angažman se pomalo pretvara u zabavljanje srednjoškolaca. Šteta". Vama puštamo da procijenite je li Pernar ovaj put u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zbog više od 15 kilograma marihuane nađene u prtljažniku njegova automobila u jednomjesečnom istražnom zatvoru završio je Josip Kerum, 27-godišnji Splićanin koji je po policijskim tvrdnjama drogu nabavljao radi preprodaje drugim 'dilerima'.

Istražni zatvor Kerumu je odredio sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda kako na slobodi ne bi ponovio nedjelo.

Prema policijskim podacima Kerum je uhićen u ponedjeljak, 10. travnja, u popodnevnim satima, zbog sumnje da u audiju A6 splitskih registracija prevozi drogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo