jučer, Trg bana Jelačića, linija 17 /

Invalidska štaka zaglavljena u vratima tramvaja: 'ZET-ovoj vozačici očito se žurilo na okretište popiti kavu'

Image
Foto: Facebook (I TO JE ZAGREB)

'Danas, zahvaljujući nekim ZET-ovim vozačima tramvaja kojima se vječito žuri na okretište popit kavu, omogućili su i starijim i invlidnim osobama da dođu do izražaja, a oni iskoristili priliku pa to čine na nov, suvremeniji način', napisao je jedan Zagrepčanin

24.3.2017.
12:01
Facebook (I TO JE ZAGREB)
VOYO logo

Na Facebook grupi 'I to je Zagreb' objavljene su fotografije koje u prvom planu prikazuju invalidsku štaku zaglavljenu u vratima ZET-ovog tramvaja.

Član grupe koji je fotografije objavio jučer, uz njih je napisao ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://scontent.fzag1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17425926_1839857316262905_1395151973059851550_n.jpg?oh=89e935d7a500aec1580d8be94e55c861&oe=595134BB

"Nekad, davno, kad sam ja bio mlad, dečki su se švercali vozeći se na "pulferu" ili u "sendviču" tramvaja. Danas, zahvaljujući nekim ZET-ovim vozačima tramvaja (u ovom slučaju vozačica), kojima se vječito žuri na okretište popit kavu, omogućili su i starijim i invlidnim osobama da dođu do izražaja, a oni iskoristili priliku pa to čine na nov, suvremeniji način. Prvim tramvajem pošalju ortopedsko pomagalo, koje ima ugrađen čip da znaju gdje će iskočiti iz vozila, a drugim idu oni, ako se stignu ukrcati, a da im bezobzirna mlađa plavuša s joystickom u ljevici ruci ne pričepi nos, pa imaju sreću, da tako pričepljeni ne lepršaju s vanjske strane tramvaja do slijedeće stanice. A lijepo im je Bandić osigurao kamere u vozilima....al to treba znat upotrebljavat....Danas, Trg bana Jelačića, linija 17 u 12,23".

Image
Foto: Facebook (I TO JE ZAGREB)

(Foto: Facebook/I TO JE ZAGREB)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti korisnik je kasnije komentirao kako ovo nije izolirani slučaj.

"Samo ću napomenuti da sam svakodnevni korisnik tramvaja i da se takvi slučajevi događaju, zapravo ih ja viđam stalno, u bilo koje doba. Evo, zadnji primjer danas u oko 9,45 u Vlaškoj na stanici Vončinina. Istovjetan slučaj: starac sa štakom ulazi u četvorku, putnik iz tramvaja pomaže čovjeku da uđe, kao i ja, ali ja drugom rukom izvana mašem vozaču-čici, ali on(a) uporno četiri puta pokušava zatvoriti vrata. Isto novi tram s kamerama, a postoje i unutarnje kamere, zar ne? Ovo jučer je usamljeni slučaj? Ja sam svjedok da nije, nego svakodnevna pojava!!!", dodaje.

Koja je pouka priče, zaključite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo