Antičević Marinović izbačena s liste za Bruxelles?

SDP-ovka Ingrid Antičević Marinović, nekadašnja ministrica pravosuđa, po svemu sudeći, neće postati zastupnica SDP-a u Europskom parlamentu, potvrdio je visoki izvor u Vladi.

11.3.2013.
23:05
VOYO logo

Odluka o tome što će se dogoditi s Ingrid Antičević Marinović u rukama je premijera Zorana Milanovića, koji će u utorak poslijepodne članovima Predsjedništva SDP-a predstaviti popis kandidata za izbore 12 hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu, koji će se održati 14. travnja. Prema posljednjim informacijama iz Vlade, čini se da je procijenjeno da bi kandidiranje Antičević Marinović moglo imati negativne posljedice za zajedničku izbornu listu SDP-HNS-HSU. Radi se, dakako, o reakciji na njezin nedavni nastup u Bruxellesu, kad se obratila na izuzetno lošem engleskom jeziku.

Moguće da dobije niže mjesto

Kako piše Jutarnji list, pozivajući se na izvor u Vladi, Antičević Marinović, po svemu sudeći, neće postati zastupnica SDP-a u Europskom parlamentu Eventualno se može dogoditi da dobije neko od najnižih mjesta na listi, što znači kako bi članica Europskog parlamenta postala ako bi dovoljan broj birača zaokružio njezino ime i pokazao da njezin gaf ne smatra velikom pogreškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačna potvrda Milanovićeve liste očekuje se u subotu, kad se sastaje Glavni odbor Socijaldemokratske partije Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo