INCIDENT U LIDLU: / 'Gospođa se gurala preko reda, a taksist od 120 kila ju je ošamario'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL/Ilustracija

Obje žene su od siline udarca pale na pod. Šibenski taksist je nakon napada pobjegao, a na kraju prošao samo s prekršajnom prijavom.

28.6.2016.
12:00
Marko Mrkonjic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Šibenčanku sitne građe u tridesetim godinama jučer je u Lidlu kod šibenskog trgovačkog centra Dalmarea ošamario jači muškarac od 120 kilograma jer se ubacila na blagajnu prije njega, javila je portalu ŠibenikIN ogorčena čitateljica čija majka je bila u društvu te žene. Prepoznale su muškarca, a riječ je, kažu, o šibenskom taksistu koji je nakon incidenta pobjegao. Radnici Lidla pozvali su policiju koja je identificirala taksista, a koji je na kraju prošao samo s prekršajnom prijavom.

"Dvije kolegice zaputile su se na posao u restoran u Zablaću, a na putu su stale u Lidl kako bi kupile kolač 'mađaricu' i još dvije stvari. Moja majka stajala je na blagajni i bila je prva na redu, njezina kolegica vratila se po pakiranje kolača i ušla u red kako bi sva tri artikla bila na istom računu. U tom trenutku taksist joj se obratio povišenim tonom i upitao: 'Kamo si krenula?! Stani iza mene! Ja sam na redu!", kazala nam je čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žene su se okrenule da bi u tom trenutku muškarac ošamario 36-godišnjakinju. Obje žene su od siline udarca pale na pod. Ubrzo je stigla i policija koja je uredno zapisala prijavu, međutim savjetovali su ih da ne računaju na opciju tužbe jer bi se to godinama povlačilo na sudu i ne bi zapravo dalo rezultat.

"Moju majku incident je jako uznemirio, kao i udarenu ženu. Nakon 'samo' prekršajne prijave muškarcu, policajcima su rekle da se on tako sutra može vratiti i ubiti ih. Odgovorili su da tehnički može", rekla nam je čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šibenskoj policiji potvrdili su ŠibenikIN-u da je 51-godišnjak u Lidlu ošamario 36-godišnjakinju revoltiran njezinim ponašanjem. Odbila je liječničku pomoć jer nije zadobila ozljede. Nasilni muškarac je naposljetku zaradio prekršajnu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo